Dva večernja trudnička looka Blake Lively

"The Shallows" World Premiere - After Party

Zajedno sa suprugom, holivudskim glumcem Ryanom Reynoldsom, Blake Lively ove godine očekuje dolazak svog drugog djeteta, a dok njena kćerkica James očekuje brata ili sestru, poznata glumica ima pune ruke posla s promocijom novog filma u kojem se pojavljuje – Café Society u režiji Woodyja Allena.

S filmom se Blake već pojavila na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu, gdje je oborila s nogu sve okupljene svojim glamuroznim lookovima, a u jednako formalnom tonu nastavlja i posljednjih dana. Da joj trudnoća odlično pristaje, Blake je istaknula u dvije večernje trudničke kombinacije, od kojih je jedna uključivala mini haljinu kraljevski plave boje sa zanimljivim nabranim rukavima, te modne dodatke u zlatnoj boji.

Blake Lively seen wearing a blue skirt in New York City

U drugoj prigodi glumica je plijenila pozornost odjevena u pripijenu crnu haljinu asimetrična kroja, koja je također jasno isticala njen trudnički trbuščić. Iako u višem stadiju trudnoće, Blake ni u ovoj prigodi nije odustala od svog omiljenog modnog dodatka – vrtoglavo visokih potpetica.

Foto: Guliver/Getty Images, Splash News

Komentari