Označite knjige ovim duhovitim bookmarkerima

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Svi mi, koji strastveno čitamo, poklanjamo mnogo pažnje oko mjesta gdje čuvamo naše dragocjene knjige, uređujemo biblioteku, no isto tako nam je bitno da sačuvamo knjige u najboljem mogućem stanju. Pazimo da ne zgužvamo listove, da ne umrljamo korice i nikako, ali nikako ne toleriramo ‘uši’ od listova kao brzo rješenje prilikom označavanje gdje smo stali s čitanjem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tako da često imamo i pravu malu kolekciju bookmarkera i revno ih koristimo. Ubrzo svaka knjiga ima svoj bookmarker, tako znamo da se te grozne ‘uši’ nikada neće dogoditi našim omiljenim knjigama.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

My Bookmarker zanimljiv je i duhovit brend ručno izrađenih bookmarkera koji prikazuju likova iz raznih poznatih i popularnih književnih djela. Djelo je to ukrajinske umjetnice Olene Mysnyk. Umjesto portreta omiljenih joj književnih likova, ona prikazuje noge Bilbo Bagginsa, Harry Pottera, Dorothy iz Čarobnjaka iz Oza i sl…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Označujući knjige s njezinim maštovitim bookmarkerima zapravo činimo jednu manju duhovitu instalaciju gdje stvaramo scenu (barem nam se tako čini) u kojoj se određeni književni lik ‘vraća’ u svoju knjigu. Ove duhovite i nadasve originalne bookmarkere možete vidjeti i naručiti putem platforme Etsy ili direktno s web stranice My Bookmark.

bookmark 2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

bookmark 6

Foto: Facebook

Komentari

No tags