Šalice koje razumiju roditelje

degsdoodles2

Hrvatski brend Deg’s Doodles lansirao je novu kolekciju ‘The Joys of Parenthood’ koja kroz duhovite crteže opisuje čari roditeljstva i inspirira na uzimanje pauze od slatkih muka i prelazak na gorki eliksir života – šalicu kave.

The Joys of Parenthood treća je kolekcija Deg’s Doodles brenda koja se nakon uvida u crno-bijeli svijet arhitekata kroz ‘Architect’s Lifestyle’ i ‘Architect’s Dress Code’, ovaj put također kroz humor uhvatila u koštac s neispavanošću, neredom i vriskom s kojima se svaki roditelj svakodnevno suočava. Dizajnerica Ana Pall inspiraciju za kolekciju vukla je iz vlastitog iskustva koje je prošarala sebi svojstvenim suhim i sarkastičnim smislom za humor. Tako su se na šalicama našli natpisi koje će razumjeti svaki roditelj malog djeteta i slatko se nasmijati.

degsdoodles3

Ove duhovite šalice, kao i sve ostale proizvode Deg’s Doodles branda, možete pogledati u Studiju Ana Deg nadomak Zrinjevca, Croatian Design Superstoreu, a odnedavno šalice možete kupiti i u online storeu Ana Deg studija.

Treba li vam s vremena na vrijeme i dodatna doza humora da preživite sretnu roditeljsku svakodnevicu, popratite i stranicu Deg’s Doodles na Facebooku na kojoj Ana povremeno objavljuje i ekskluzivne Doodleove u kojima prenosi svoja iskustva u poslu, roditeljstvu i svim ostalim čarima života! Što još čekate? Uzmite pauzu i pohrlite po svoju Deg’s Doodles šalicu!

degsdoodles4

Tekst: Maja Živković

Komentari