Dubrovački proizvodi čije okuse ćete pamtiti

Aroma Ragusea je obiteljska manufaktura koje je s radom počela 2006.godine, a začetnica ideje bila je Maja Šikić koja je htjela tradicionalni recept s početka 20. stoljeća predočiti u proizvode u kojima će uživati Dubrovčani kao i sve koji vole isprobavati nove okuse.

Skuro

Aroma nudi različite vrste proizvoda čiji puni okus ćete obožavati. Tradicija Mediterana pretočena je u sedam vrsta domaćih keksa, koji s okusima limuna, naranče, cimeta i ostalih aroma koje morate probati. Ovi beškotini ne sadrže konzervanse, a njihov originalan dizajn će vas osvojiti.

Kucice

Spoj mirisa i okusa dočarava dozrele plodove voća. Pakiranje kućica asocira na Dubrovnik, a dizajn potpisuje Orsat Franković. Aroma nudi i četiri vrste likera, ušećerene bademe, krokante, slatke kao i slane proizvode poput čiste jadranske soli obogaćene limunom, ružmarinom ili aromatičnom kaduljom. Novost u ponudi su i prirodni čajevi.

Krokanat

Ovi dubrovački proizvodi dobitnici su Red dot Design nagrade, kao i The One Club nagrade te mnogi drugih inozemnih nagrada za dizajn i kvalitetu. Autohtoni proizvodi zadovoljiti će sve ljubitelje tradicionalnih okusa, brend njeguje tradiciju kao i moto da ovo nisu proizvodi koji se kušaju, već služe kao i suvenir ili upečatljiv poklon. Više o samom brendu doznajte na web stranici.

Brustulani-mjenduli

Beskotini

Likeri

Arancini

Limuncini

Zacinske-soli_100

Komentari