Kalendar za zabavno mjerenje vremena

wooden-rocket-calendar-1

Kalendari koji vise u kuhinji na zidu, ukrašeni grafikama ili fotografijama skoro pa su obavezni inventar svakog kućanstva ili ureda. Često se dijele za narednu godinu baš za vrijeme nadolazećih zimskih praznika i blagdana. Rijetko ih kupujemo sami, već nekako, stvarno uobičajeno dobivamo ih kao tradicionalan poklon.

Bilježenje vremena uvijek je bilo potrebno, no i egzotično. Od raznih satova i načina mjerena čak su i kalendari postali inovativniji tako da smo se sigurno počeli odmicati od tog papirnatog kalendara na zidu.
wooden-rocket-calendar-3

Jedan takav, zabavan, inovativan i drugačiji jest i ovaj drveni kalendar u obliku rakete. Napravljen je od drva i nehrđajućeg čelika, dimenzije mu nisu velike, no nisu niti premale – 7 x 6,5 x 13cm – što ga čini idealnim dekorativnim dodatkom svakoj polici s knjigama ili radnom stolu.

‘Raketa’ pokazuje mjesečno, tjedno i dnevno bilježenje vremena, a počinje s namještanjem i okretanjem kružne oznake na trbuhu rakete.

wooden-rocket-calendar-4

Ako ste razmišljali svoje prijetelje, bližnje ili čak poslovne partnere i kolege razveseliti krajem godine sigurnim poklonom, kalendarom, razmislite o ovakvoj – nešto neobičnoj, no svakako zabavnoj varijanti.

Kalendar se može naručiti na fancy.com, a predviđeno vrijeme dostave do Hrvatske je 20 dana.

wooden-rocket-calendar-5

wooden-rocket-calendar-6

Foto: Fancy

Komentari