Drvene kockice koje pričaju priču

Story Teller Cube je nagrađivana didaktička igra za rani razvoj jezičnih sposobnosti te stimulaciju vještina čitanja namijenjena predškolskom uzrastu. Radi se o pet drvenih kocaka koje ujedno potiču maštu djece i odraslih jer umjesto uobičajenog čitanja već napamet naučenih knjiga i slikovnica stimuliraju na izmišljanje vlastitih priča, svaki put s drugim likovima i radnjom.

storytellercube1

Osmislila ih je dizajnerica Adriana Pavelić kao odmak od uobičajenih plastičnih igračaka. Story Teller Cube su izrađene u skladu s prirodom, od jelovine, s ugraviranim crtežima i bez štetnih premaza i sastojaka, što ih čini pogodnima za sve.

storytellercube4

Svaka od 5 kockica ima na svojim stranicama ugravirane ilustracije različitih likova i svaka kocka predstavlja jednu od kategorija – vrijeme, mjesto, životinju, prijevozno sredstvo ili osobu. Primjerice kockica koja predstavlja osobu donosi klasične likove poput žene, muškarca i djeteta, ali i čarobnjaka i vilu koji se uklapaju u već ionako fantastičan svijet malenih.

storytellercube3

Kockice možete bacati ili ih slagati prema želji da tvore jednu unikatnu priču, bez ograničavanja ili nametanja pravila. Dodatna ideja i poticaj djeci je da se sve priče zapišu pa se kroz neko vrijeme stvori cijela originalna knjižica na koju ćete biti ponosni i vi i vaš mališan.

storytellercube2

Story Teller Cube dostupne su putem Facebook stranice Story Teller Cube po cijeni od oko 180 kuna, a dolaze upakirane u pamučnu eko vrećicu.

Komentari