Drugi Piknik u Johann Franck dovodi predavače s Harvarda

piknik2

Nakon uspješnog prvog izdanja koje je okupilo više od tisuću ljudi, Piknik se ponovno održava u prostoru Johanna Francka na Trgu bana Jelačića s početkom u 20 sati, 12. svibnja te ovog puta dovodi predavače s najslavnijeg američkog sveučilišta Harvard i donosi novost u programu – Domaćice.

Na drugom Pikniku glavni predavač Vladimir Bosiljevac, profesor na Harvard Law School i Harvard Business School, govorit će o životu u globalnoj korporaciji. S Harvarda na Piknik dolazi i Kyle Buffenmyer koji je sedam godina radio u menadžmentu holding kompanije al-Rajhi, u vlasništvu jedne od najbogatijih saudijskih obitelji, te za Monitor Group, konzultantsku kompaniju jednog od najslavnijih američkih ekonomista Michaela Portera.

piknik3

Drugi Piknik započet će i seriju predstavljanja najboljeg od hrvatske komunikacijske industrije pod nazivom Domaćice. Prvi termin Domaćica rezerviran je za agenciju Utorak, koju će predstaviti Jakov Vilović, te za Media Val, o kojemu će govoriti Mario Medek. Domaćice će postati sastavni dio Piknika kako bi se otvorio prostor domaćim agencijama da predstave svoje najbolje projekte, ideje i proizvode osmišljene za klijente, a koji su zabilježili uspjeh na tržištu. “Bit će to svojevrsni show-off najboljeg od našeg tržišta”, izjavio je Tomo Ricov, direktor agencije Pepermint.

Piknik, naravno, ni ovaj put ne završava s predavanjima i predstavljanjima, jer nakon njih slijedi druženje i zabava uz DJ-ice Zeldu&Elu. Sve novosti možete pratiti na Piknik Facebook eventu.

Komentari