Želite li drugačije fotografije vjenčanja?

Kada je i najmanji detalj vašeg vjenčanja isplaniran, ostaje samo da sve zajedno ovjekovječite dobrim fotografijama kako biste se i za nekoliko godina mogli vratiti u taj dan. Fotografije koje pričaju priču i odišu emocijama prateći svaki detalj tog velikog dana ono su što vam treba, a mi znamo gdje ih pronaći.

03

Ena Photo Art

Maja Jokić
Ova fotografkinja tijekom studija na Akademiji dramske umjetnosti najprije se zaljubila u modnu fotografiju, a zatim i u foto novinarstvo. U fotografiranju vjenčanja pronalazi najbolje od oba svijeta i radi upravo ono što voli. Svoj stil opisuje kao romantičan i moderan, ali i klasičan. Mladencima pristupa kao modelima, a držeći se u pozadini objektivom zaustavlja trenutke dok se odvijaju pred njom.

Ena Photo Art
Fotografija za Enu nije samo strast i posao, već i dio njenog života jer je i sama udana za fotografa. Kod vjenčanja su ju privukli ljudi i spontanost, a fotografijama ovjekovječuje njihove emocije u trenutku. Svakom vjenčanju pristupa kao novom izazovu, pa je zbog istih do sada i proputovala svijet.

Nina Photo
Ovaj dvojac čini bračni par Nina i Stanko, koji za sebe kažu da ne vole biti u centru pažnje nego da više vole promatrati i slušati. Svoj til opisuju kao svjež i moderan, a osobito vole opuštene fotografije na kojima paze na detalje. Od mladenaca ne traže tradicionalno poziranje, već nešto ležerniju varijantu kako bi uhvatili stvarni trenutak.

One Day Studio
Ovaj studio čini još jedan budući bračni par, Danijela i Zvonimir, koji zajedno fotografira zadnjih pet godina. Danijela se uz Zvonimira zaljubila u posao fotografa vjenčanja jer kako kaže “Svako vjenčanje za njega je bilo drukčije, jedinstveno, baš onakvo kakvo i treba biti. Uvijek sam maštala o poslu na kojem neću morati biti službena nego ono što jesam, a romantična sam duša koja često zaplače”. Njen savjet za buduće mladence je da se opuste i vole jer to je njihov dan za ljubav i ne treba biti idealno da bi njima bilo savršeno.

Komentari