Drogerijski puderi koji su konkurencija skupima

puderi slider

Baš kao i modu, i svijet ljepote dijelimo na segmente cijenom pristupačne kozmetike i luksuzne high end kozmetike. I jedan i drugi imaju svoje prednosti i nedostatke – za skuplji proizvod često ćemo reći da opravdava svoju visoku cijenu, no to nije pravilo. Ponekad se razočaramo čak i u skupocjeni i lijepo zapakirani proizvod, bez obzira na njegovo obećanje. S druge strane, često podcijenjena drogerijska ponuda na svojim policama krije prava beauty otkrića, po itekako prihvatljivim cijenama.

Primjera radi, uzmimo tekuće pudere, make up koji koristimo na dnevnoj bazi. U kategoriji high end podloga nalaze se puderi koji su već godinama bestselleri, i to s razlogom. Njihove formule jednostavno su savršene, lako se nanose i klize po koži, daju optimalno prekrivanje i na licu traju satima. Slučaj u kojem se svaka kapljica proizvoda isplati.

No, za dobar tekući puder nije nužno izdvojiti mnogo novca i ‘ući u minus’. U drogerijama ćete pronaći pudere koji su ne samo cijenom prihvatljivi, već su i odlična alternativa, ako ne i konkurencija svojim skupocjenim kolegama.

Zahvaljujući beauty blogericama, koje konstantno istražuju i otkrivaju mnoge nepoznate stvari iz svijeta ljepote, saznali smo koji su drogerijski puderi inačice onih iz parfumerija, odnosno ‘dupe’ skupim puderima, kako blogerice u slengu označavaju proizvod kao duplikat.

U konkurenciju su ušli bestselleri slavnih high end kuća; Double Wear kuće Estee Lauder, Silk Foundation iz Armanija, NARS-ova All Day Luminous Weightless podloga, Kat Von D Lock-It Foundation i Cushion Compact iz Lancomea.

Svi oni konkurenciju su dobili u puderima čija je cijena bitno manja, a s vrlo sličnim, ako ne i istim karakteristikama proizvoda. L’Oreal Paris, Revlon i NYX Professional Make Up, svojim su se tekućim puderima približili titulama savršenih podloga na koje vrijedi obratiti pozornost.

Foto: IMaxTree

Komentari