Doživite nezaboravan ljetni provod u Zagrebu

Mislite da se preko ljeta ništa ne događa u Zagrebu? Metropola je posljednjih godina prošrila svoju ljetnu ponudu, tako da turisti i ostali stanovnici Zagreba mogu uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi, kao i izlascima te mnogim kafićima za opuštanje. Kao misao vodilja, to je poslužilo i mladoj Martini Kozić koja će ovo ljeto provesti radno.

ljetniđirpozagrebu

Martina se bavi promocijom evenata već sedam godina, pa je odlučila spojiti ugodno s korisnim. ĐIR po Zagrebu projekt je u sklopu Zagreb with me, ideje njenog kolege Martina Crnekovića.

Ideja za spajanjem ta dva projekta došla sam prije svega iz razloga što su oboje konstantno slušali kako u Zagrebu nema ništa posebno tijekom ljeta, nikakve zabavne ponude u gradu za mlade, a kako su oboje aktivno uključeni u društveni život, odlučili su to promijeniti. “Martinova ideja Zagreb with me, gdje turiste vodi kroz grad na drugačiji način, gdje se osjećaju kao dio lokalnog stanovništva, potaknula me na to da i u tom noćnom životu cilj bude upoznavanje i druženje mladih turista s našim lokalnim mladim stanovnicima”, kaže Martina.

maraschinobar

Martina je okupila tim ljudi, tim animatora koji su prije svega komunikativni, zabavni, poznaju jezike i koji će poticati druženje i upoznavanje provodom kroz najbolje zagrebačke klubove i kafiće. Svrha svega je da pokažu kako Zagreb nije mrtav tijekom ljeta i kako bi turisti doživjeli nezaboravan provod u metropoli.

Animatori imaju maske goluba, logo je znak goluba te cijeli projekt je prepoznatljiv po golubu kojeg eto uvijek možemo vidjeti u centru grada. Turisti tako mogu lako naletiti u gradu na ekipu iz Đira po Zagrebu, upitati ih gdje se mogu zabaviti, ali animatori i sami na zanimljiv i zabavan način prilaze turistima.

Swanky_lifestyle_post

Program se mijenja svaki tjedan, tematski, što zbog lokacija, što tematski, i uvijek će se mijenjati. Poanta je i da lokalni stanovnici, sudjeluju u dobrom provodu. Osim stalne ponude klubova i kafića, i Đir po Zagrebu organizira i vlastite evente te se bavimo promocijom i marketingom. Svi koji su u điru označeni su narukvicama te imaju razne pogodnosti u lokalima uključenima u đir.

“U planu je složiti i pakete za turiste s kojima će moći dobiti majicu sa svojom fotografijom iz Zagreba za uspomenu te osim provoda u noćnim klubovima i đir po restoranima. ĐIRanje će trajati cijelo ljeto. Počeli smo 4.srpnja., završavamo 19.rujna.”, kaže Martina.

Foto: Facebook

Komentari