Doutzen Kroes u kampanji modne kuće Mugler

mugler3

Već nekoliko godina dugo prijateljstvo nizozemske ljepotice Doutzen Kroes i francuske modne kuće Mugler ove je sezone podignuto na višu razinu. Osim što smo poznatu anđelicu često susretali na crvenome tepihu upravo u haljinama iz Maison Mugler, idućih mjeseci viđat ćemo je u dizajnu s ovim potpisom i na stranicama modnih magazina, jer Doutzen je ovih dana postala glavno lice Muglerove kampanje za proljeće 2016.

mugler4

U 90-im godinama, kuća Mugler postala je neizostavni igrač na svjetskoj modnoj mapi zahvaljujući svom utemeljitelju Thierryu Mugleru, koji je svojim glamuroznim i izazovnim dizajnom stekao međunarodno priznanje i veliki komercijalni uspjeh. Dizajnera čije su kreacije nosile mnoge holivudske zvijezde, isprva je zamijenio Nicola Formichetti, a od kraja 2013. njegovim stopama ide David Koma, koji je brendu odlučio vratiti njegov urođeni DNK.

mugler

Monokromatska kampanja u kojoj Doutzen sudjeluje najbolje dočarava Muglerovu estetiku, koja je za proljetne dane bazirana na igri izazovnih i oštrih rezova i krojeva, a dobiveni komadi koji se pripijaju uz žensko tijelo poput druge kože inspirirani su vojničkim stilom, interpretiranim na ženstveni i seksipilni način.

mugler5

Foto: Christian MacDonald

Komentari