Minimalizam je zavladao novom Massimo Dutti kolekcijom

massimo dutti5

U modnome smislu, gotovo sve je spremno za dolazak proljeća, a za toplije dane propisno se pripremio i modni brend Massimo Dutti, koji je predstavio čak nekoliko novih odjevnih kolekcija, pa tako i onu imena New York, koju u kampanji nose poznati svjetski supermodeli, Nizozemka Doutzen Kroes i Španjolac Andres Velencoso.

Riječ je o odjevnoj liniji koja dolazi u limitiranoj seriji u odabrane Massimo Dutti trgovine, pa tako i onu zagrebačku. Kolekcijom New York vladaju klasika i minimalizam i stilom je vrlo slična svemu onome što i inače očekujemo od ovog istinski sofisticiranog modnog brenda.

massimo dutti

Massimo Dutti naglasak stavlja na kvalitetu, koja je i ovog puta zavladala minimalnim, bezvremenskim komadima u neutralnoj paleti bijele, crne i smeđe boje, čije su linije i siluete uglavnom pročišćene, elegantne i eterične. Neovisno o trendovima, u toplijim danima uvijek je dobro imate neke od vječno klasičnih komada, s kojima ćete uvijek biti ‘u modi’, a upravo takve predlaže ova high street kuća.

Baloner kaput od brušene kože, kombinezon s plisiranim hlačama culotte stila, svileni slip topovi, crne hlače na crtu i haljine midi duljine, komadi su u koje se ovog mjeseca svakako isplati investirati i u njima uživati s dolaskom proljeća.

massimo dutti6

massimo dutti4

massimo dutti2

massimo dutti7

massimo10

massimo dutti8

Foto: Massimo Dutti

Komentari