Nova beauty adresa za online shopping

Douglas_fotografija-2

Dobre vijesti stižu nam iz Douglas parfumerija koje su, kako bi se još više približile svojim postojećim i budućim kupcima, Douglas web shop dodatno optimizirali i učinili ga pristupačnijim i jednostavnijim za korištenje. Svojim kupcima omogućuju ugodnu i bezbrižnu kupovinu u bilo koje doba dana.

Na dobro poznatoj web adresi sada možete obaviti kupovinu omiljenih proizvoda u web shopu, a u kupovini ćete jednako uživati pristupate li stranici putem računala, tableta ili mobitela.

Douglas_fotografija-1

Osim pogodnosti sakupljanja bodova na svojoj Douglas kartici, u periodu od 01.09. do 30.09.2016. možete ostvariti i 15% popusta na cjelokupan iznos kupovine. Bogatstvo proizvoda za njegu lica i tijela, široka paleta make up proizvoda, brojni mirisni klasici i nove note koje redovito stižu na police parfumerija, kao i popratni accessories čine ponudu Douglas parfumerija primamljivom svim beauty zaljubljenicima kao i onima koji su u potrazi za poklonima za dragu osobu, a sve vam je to dostupno i u Douglas web shopu.

douglas

Osim što će biti tehnički napredniji, web shop će dodatno obogatiti svoju ponudu novim proizvodima renomiranih beauty i mirisnih brendova, kupcima će biti omogućen pristup loyalty bazi kako bi mogli provjeriti stanje svojih bodova, a neće izostati ni redovite akcije, pokloni uz kupnju i ostale posebne pogodnosti vezane samo za on-line kupovinu. U ponudi web shopa bit će i proizvodi najpoznatijih svjetskih brandova, ekskluzivni brandovi dostupni samo u Douglas parfumerijama kao i linija proizvoda Douglas robne marke.

Jedan od noviteta je i mobilna aplikacija dostupna za download koja će vam omogućit još praktičnije pregledavanje ponude Douglas parfumerija, a moći ćete provjeriti dostupnost odabranih artikala u Douglas parfumerijama, redovito pratiti novosti iz ponude, prelistavati nove magazine i kataloge, a sve to putem svog mobilnog uređaja.

Posjetite www.douglas.hr i saznajte više.

Komentari