Douglas – oaza dobrih beauty cijena

douglas2

U današnje vrijeme kada želimo vrhunsku kvalitetu beauty proizvoda ujedno želimo i vrhunske cijene. Douglas parfumerije kao već prepoznato mjesto sjajne ponude trude se iz dana u dan svojim kupcima pružiti atraktivan asortiman po najboljim cijenama.

Uz redovnu  kozmetičku ponudu, Douglas se ponosi i ekskluzivnim brendovima i privatnim markama koji su vrh svjetske scene i ranga kvalitete. Njegove beauty cijene prilagođene su potrebama ljudi, a popusti koji u kampanjama sežu od 20 do 50 % sigurno su poslastica koja je već iz Douglasa nadaleko poznata svima. Od prirodnih proizvoda te linija za higijenu i njegu, do ekskluzivnih svjetskih brendova od kojih nam rastu zazubice, beauty cijene obaraju sve s nogu. Posebno bi istaknuli  Douglas privatni brend i liniju šminke Douglas make up koja svojom kvalitetom stoji uz bok najvećih make up brendova, a cjenovno je prilagođena potrošačima.

douglas6

Nezaobilazne su također i linije za njegu Douglas Soehne, Baratti, Seathalasso, kao i Beauty sistem koje su postale sinonim za kvalitetu i dobru cijenu, kao što je snižen i veliki broj svjetskih brendova koje možete pronaći u Douglas parfumerijama. Za svakog kupca i za sve afinitete, ponuda je posebno prilagođena u danima Beauty popusta kada najdraže proizvode možete kupiti po nižim cijenama.

Putem društvenih mreža, te raznih oblika oglašavanja sve kampanje su najavljene, te je istaknut njihov period trajanja, kako bi zaista svi bili upoznati s akcijama i mogućnostima koje akcije pružaju.

e429c8beaf5a7b4c7f971fbf81b400b8_zps94130b29

Želeći ono najbolje za svoje kupce, Douglas svoju uslugu unapređuje svakim danom kako bi vaš dolazak u parfumerije bio ugodno iskustvo ispunjeno kvalitetnom kupovinom. Douglas web shop također je na raspolaganju 24 sata kako bi i tim putem pružili mogućnost onima koji nisu u mogućnosti doći. Iz naslonjača vašeg doma sigurno možete kupovati vaše omiljene proizvode te uživati u čarima kupovine: www.douglas.hr.

Foto: Douglas

Komentari