Rješenje problema suhe i zrele kože

Douglas Naturals Pomegranate

Douglasova nova linija proizvoda Naturals Pomegranate donosi rješenje problema suhe i zrele kože, pružajući svojim antioksidativnim i dubinskim djelovanjem baš sve što joj treba.

Kombinacija učinkovitih sastojaka uključuje hidrolit ružine vodice dobiven iz prve destilacije ruže Rosa Damascena, koji se odlikuje svojim ljekovitim svojstvima. Tu je i ulje nara koje ima umirujuće djelovanje na nadraženu i suhu kožu uz njezino osvježavanje, djelovanje protiv slobodnih radikala i antiupalno djelovanje. Voćni ekstrakt nara k tome ima balansirajući učinak na masnu i mješovitu kožu, reducira pore, regenerira stanice kože, štiti ju od preranog starenja te podržava njen mladenački izgled.

Douglas Naturals dnevna krema / Tonik za lice / Noćna krema

Douglas Naturals dnevna krema / Tonik za lice / Noćna krema

Ostali aktivni sastojci linije proizvoda su arganovo ulje, mango maslac, maslinovo ulje, shea maslac, ulje jojobe, ricinusovo ulje i sojino ulje. Linija uključuje pjenu za čišćenje, tonik za lice, serum, dnevnu i noćnu kremu za lice te kremu za područje oko očiju. Niti jedan proizvod iz linije ne sadrži parabene, sintetička bojila ni mirise.

Pjena za čišćenje lica za zrelu kožu (150ml – 79,90kn) blago i nježno uklanja nečistoće, višak sebuma i mrtve stanice kože. Njezini aktivni sastojci su nar, ružina vodica i ekstrakt aloe vere i arganovo ulje.

Tonik za lice za zrelu kožu (150ml – 79,90kn) temeljito uklanja ostatke make-upa, osvježava kožu te je priprema za daljnju njegu. Aktivni sastojci ovog tonika su nar, ružina vodica, ekstrakt aloe vere i ulje sjemenki ricinusa te arganovo ulje.

Douglas Naturals pjena za čišćenje / Krema za područje oko očiju

Douglas Naturals pjena za čišćenje / Krema za područje oko očiju

Serum za zrelu kožu (30ml – uskoro u prodaji) zaglađuje i štiti kožu zahvaljujući ekstraktu biološki uzgojenog nara, a hijaluronska kiselina pomaže u održavanju prirodne vlažnosti i čvrstoće kože. Ružina vodica pomaže koži u borbi protiv negativnih utjecaja iz okoliša. Sadrži i ekstrakt aloe vere i ulje sjemenki ricinusa te arganovo ulje.

Dnevna krema za lice za zrelu i suhu kožu (50ml – 189,00kn)hidratizira i regenerira kožu. Ekstrakt nara i arganovo ulje imaju snažno antioksidativno djelovanje, ružina vodica pomaže koži u borbi protiv negativnih utjecaja iz okoliša. Shea maslac dubinski hrani kožu, ostavljajući je mekom i podatnom.

Noćna krema za lice za zrelu i suhu kožu (50ml – 189,00kn)hidratizira i dubinski hrani kožu, a njezina antioksidativna svojstva štite kožu i ostavljaju ju mekom i podatnom. Aktivni sastojci su biološki ekstrakt nara, ružina voda, arganovo ulje, shea maslac i ekstrakt ricinusa.

Krema za područje oko očiju za zrelu kožu (15ml – 189,00kn) zaglađuje i štiti ovo osjetljivo područje te učinkovito pomaže pri obnovi stanica. Aktivni sastojci ove kreme su biološki ekstrakt nara, ružina voda, arganovo ulje i shea maslac.

Foto: Douglas

Komentari