Dosad najzabavnije maske za lice

TONYMOLY Megatox Ampoule Mask

Ako ste mislili da ste od korejskih beauty brendova vidjeli sve lude i zabavne kozmetičke stvarčice koje ste mogli vidjeti, vrlo vjerojatno bili ste u krivu. Ovi brendovi to nam nastavljaju dokazivati svojim novim proizvodima, koji pomiču granicu uvriježene beauty rutine i čine ju mnogo inovativnijom i zabavnijom.

Primjera radi, tu su nove TONYMOLY Megatox Ampoule sheet maske, koje na prvi pogled uopće ne izgledaju onako kako smo na njih navikli, već dolaze u pakiranju pastelnih plastičnih šprica, koje su u ovom slučaju sinonim za instantnu dozu hidratacije, obogaćenu hijaluronskom kiselinom, antioksidansima i hidroliziranim kolagenom. Zahvaljujući moćnim sastojcima u visokoj koncentraciji, ove sheet maske u dodiru s kožom instantno ju razbuđuju, čine svjetlijom i ljepšom.

TONYMOLY Megatox Ampoule Mask2

Dostupne su tri vrste: Bright Shot maska koja ujednačuje i posvjetljuje ten, dajući mu onaj blistavi sjaj iznutra, Lift Shot maska koja poboljšava elastičnost kože i ima učinak liftinga te Moist Shot maska koja dubinski hidratizira kožu i poboljšava njeno zdravlje. Sve o njima doznajte ovdje.

Komentari