Kako i spavaću sobu urediti u blagdanskom duhu?

Jeste li i vi jedna od onih osoba koje „dođu na svoje“ tijekom prosinca i to zato jer je to mjesec u kojem sve oživi u božićnom duhu? Mnogi se tada zabave kiteći bor, uređujući dnevnu sobu i kuhinju prigodnim blagdanskim detaljima ili ulazna vrata vijencima, neki odluče urediti i poslovni prostor, a neki u prosincu preferiraju i odjeću koja je u crvenim i zelenim tonovima, sa šljokicama i zanimljivim natpisima.

Happy New Year!

Iako se puno pažnje posvećuje uređivanju doma, božićni elementi često neopravdano zaobiđu spavaću sobu. I ovaj prostor možete urediti s nekoliko zanimljivih božićnih elemenata – primjerice odabrati deku ili ukrasni jastučić crvene boje. Blagdanskom ugođaju pridonijet će i zanimljiva lampa ili nekoliko svijeća s prigodnim detaljima, a idealan proizvod kojim možete sobi dati božićni ugođaj je i udobna posteljina u crvenoj boji.

Still life interior details, cup of tea and book on the sofa wit

Upravo je crvena boja glavna boja blagdanske sezone i to s razlogom – ona pozitivno djeluje na naše raspoloženje! Energična crvena razbudit će svaki prostor u kojem se nađe, a smatra se bojom ljubavi, topline, strasti, sreće i životne snage.

Ako ste uredili cijeli dom božićnim detaljima i još vam je jedino preostala spavaća soba, Dormeo vam savjetuje kako to možete učiniti na kreativan i povoljan način – posegnite za novom Dormeo Clarissa posteljinom u crvenoj boji. Ovakav izbor boje sobi će pružiti željenu atmosferu, a zahvaljujući činjenici da je posteljina napravljena od 100% pamučnog satena, vama će donijeti miran, kvalitetan i ugodan san! To je ujedno ono što si svi želimo ovih blagdana – dobro se odmoriti u krugu voljenih osoba!

Dormeo3

Dormeo Clarissa crveni set posteljine posteljine je i odličan poklon ispod bora jer bliskim osobama na taj način pružate ono što je najvažnije – zdrav i miran san! A osim u blagdanskoj crvenoj, Dormeo Clarissa posteljina dolazi i u klasičnoj plavoj, profinjenoj ljubičastoj i veseloj žutoj boji te ju možete kupiti uz čak 50% uštede.

Kako? Svakodnevnom kupovinom u Konzumu, u razdoblju od 12.11.2015. do 07.02.2016., skupljajte naljepnice i uštedite odličnih 50% pri kupnji Dormeo Clarissa seta posteljine, Clarissa klasičnog jastuka od Wellsleep mikrovlakana te Clarissa pamučne plahte s gumicom i jastučnice manjih dimenzija! Više informacija potražite ovdje i priuštite si miran i kvalitetan san u blagdanskom ozračju!

Foto: iStock

Sponzorirana objava

Komentari