Divno donje rublje brenda ‘Three Graces of London’

Three Graces London (5)

Izuzetno fine svilene pidžame, donje rublje i ogrtači zaštitni su znak luksuzne robne marke ‘Three Graces London‘. Ručno su izrađene od najfinijeg pamuka, lana i čipke koji potječu iz najistaknutijih europskih ateljea. Catherine Johnson osnovala je brend 2015. godine s ciljem stvaranja neodoljive i jedinstvene odjeće koja pomiče tradicionalne granice u kojima se svileno rublje nosi samo u krevetu.

Three Graces London (7)

Three Graces London (1)

Three Graces London (14)
Njihove haljine iz snova stvorene su da se nose cijeli dan. Osim zavodljive uloge koju imaju u spavaćoj sobi po danu postaju savršeni komad koji ćemo prebaciti preko kupaćeg kostima. U haljinama od muslina, mekanim pamučnim tunikama, finim svilenim donjim rubljem i slip haljinama osjećat ćete se senzualno u bilo koje doba dana.

Three Graces London (12)

Three Graces London (11)

Three Graces London (10)

Bijela, crna, prljavo roza i nježno plava su tonovi u kojima je ovo rublje dizajnirano. Slip haljine su pravi ovosezonski trend, posebice one u rozoj boji. Upravo je takva i svilena haljina ovog brenda koja se može iskombinirati povrh majice, baš onako kako ju sve trendseterice nose.

Three Graces London (6)

Three Graces London (1)

Foto: Three Graces London

Komentari