Multifunkcionalne Donassy torbe za ljubiteljice minimalizma

donassy4

Branka Donassy, doajenka modnog dizajna u Hrvatskoj i dizajnerica u čijim se promišljenim i naprednim krojevima i modelima odjeće već godinama pronalaze žene svih dobnih skupina, u 2015. je napravila izlet u dizajn modnih dodataka, torbi i nakita, koji se pokazao punim pogotkom.

Upravo su Donassy torbe privukle najveću pozornost modne publike pri njihovom predstavljanju na prošlogodišnjem Tjednu dizajna u Laubi/Haubi. Dizajnerica, koja se ne libi korištenja tehnološki naprednih materijala i mogućnosti kreiranja koje pružaju, osmislila je u svom stilu minimalističke ženske torbice čistih geometrijskih oblika, čija ljepota leži upravo u njihovoj pročišćenosti i strogo definiranim linijama.

Lijepe i funkcionalne Donassy torbe u biti su jedan jedini model – Mimi, koji dolazi u dvije veličine i različitim kombinacijama materijala i boja. Njegov korpus je odvojiv i periv: dok je vanjski dio izrađen od čvrste kože ili eko kože, unutarnji je od spužvastog poliesterskog materijala koji je periv. Jedna veličina (55x35cm) omogućava nošenje laptopa, a druga (40x25cm) može se nositi u varijanti ruksaka. Kako i gdje naručiti ove torbe, doznajte na službenoj Facebook stranici brenda Donassy.

Foto: Andrija Zelmanović

Komentari