Modni dodaci po mjeri princeza

dolce gabbana9

Torbica u obliku zlatne kočije, staklena cipelica i baršunaste mašne za kosu, detalji su iz nove Dolce & Gabbana kolekcije koji su nas jučer, za vrijeme svog predstavljanja na Tjednu mode u Milanu, u trenutku podsjetili na svima nam omiljene Disneyjeve bajke.

Upravo su princeze i heroine Pepeljuga, Snjeguljica i Trnoružica bile glavna inspiracija dizajnera Domenica Dolcea i Stefana Gabbane za jesensku kolekciju njihova brenda, koja je svojom tematikom malo koju posjetiteljicu revije ostavila ravnodušnom.

dolce gabbana7

Još jedan vrhunski izrežirani modni show poveo je obožavateljice Dolce & Gabbane na putovanje u svijet bajki, a jesenska #DGFabulousFantasy kolekcija, iznjedrila je oku privlačne modne dodatke, koji su bogatim detaljima na sebe privukli uvjerljivo najviše pozornosti.

dolce gabbana5

Mary-Janes cipele po kojima su Dolce & Gabbana poznati ukrašene su šarenim kristalima, zlatnim viticama, cvjetnim aplikacijama, štrasom i pomponima, a isti detalji caruju i torbicama, ogrlicama i ukrasima za kosu, kojima modni mediji već predviđaju komercijalni uspjeh. Igrajući na provjerenu formulu, talijanski dizajneri ponovili su recept za uspjeh i producirali asesoare koji će u narednoj sezoni osvajati ne samo stranice magazina, već i dominirati pojavom svih modnih princeza, koje još uvijek ne odolijevaju bajkama.

dolce gabbana13

dolce11

dolce gabbana12

dolce gabbana10

dolce gabbana8

Foto: Dolce & Gabbana

Komentari