Dočekajte odlazak na more spremni uz Optical Express

Ne dopustite da vam još jedno ljeto kvari gnjavaža s dioptrijskim naočalima i lećama. Dočekajte more spremni i omogućite si najslobodnije ljeto uz lasersku korekciju vida u Optical Expressu. Optical Express je pripremio super ljetni popust!

Optical_Express15

Ako se odlučite na lasersku korekciju vida do 31. srpnja 2015. dobivate dodatnih 1.500 kn popusta na sve metode laserske korekcije vida (750 kn po oku). Tako će se cijene zahvata kretati već od 4.750 kn, ovisno o metodi za koju se odlučite. Optical Express jedini u centralnom i istočnom dijelu Europe koristi tehnologiju za lasersku korekciju vida koju je odobrila i NASA za astronaute, te radi zahvate s femtosekundnim laserom u kojem je u potpunosti napuštena zastarjela metoda izrade poklopca.

Optical_Express_ljeto2

Uz vrhunsku tehnologiju Optical Express se ističe i ogromnim iskustvom od preko dva milijuna zahvata laserske korekcije vida, konstantnim ulaganjima u edukaciju kirurga i osoblja, te inzistiranje na izvrsnosti u svakom segmentu poslovanja. Nemojte propustiti ovu priliku i naručite se na pregled pozivom na broj 01 5625 450 i pridružite se milijunima širom svijeta koji već uživaju u blagodatima laserske korekcije vida koja ih je oslobodila naočala i leća.

Komentari