Dječji vitamini za zdravu zimu

salvit3

Dolaskom hladnijih dana, boravkom u zatvorenim prostorima, mališani češće obolijevaju, bivaju prehlađeni, pri čemu dolazi do najčešćih simptoma kao što su curenje nosića, bol u grlu, kašalj, razdražljivost, gubitak apetita… Vrlo često zabrinuti roditelji dolaze u ljekarnu tražeći proizvode za jačanje imuniteta svojih najmlađih. Zato je tu Salvit Beta glukan, jedinstveni tekući dodatak prehrani koji, osim patentiranog Yestimun beta glukana, sadrži i iscrpinu crne bazge, kao prirodni izvor vitamina C, te cink koji pridonosi funkciji imunološkog sustava.

salvit1

Salvit MultiV, Beta glukan i Vitamin C + Cink

Salvit MultiV i Vitamin C + Cink dva su nova dodatka prehrani oblikom i okusom su prilagođena djeci. Salvit MultiV je multivitaminski kompleks u obliku žele bombona medvjedića, ugodnog okusa limuna, maline i naranče. Salvit Vitamin C + cink s okusom limuna u preporučenoj dnevnoj dozi sadrži 60 mg vitamina C i 5 mg cinka za što jači imunitet.

salvit2

Salvit Fibravit

U slučaju metaboličkih problema, u pomoć priskače Salvit Fibravit prašak za otopinu ugodnog okusa banane koji sadrži vlakna senegalske akacije, vlakna iz ovojnice sjemenki indijskog trpuca te vitamine B1, B2, B3 i B6, a oni, između ostalog, pridonose normalnom metabolizmu stvaranja energije. Namijenjen je djeci i odraslima. Može se uzimati neovisno o obroku, a potrebno ga je uzeti s dosta tekućine, dobro promiješati i popiti svježe pripremljenog.

Salvit u ponudi ima i Omega-vit D kapi za dojenčad i malu djecu mliječnog okusa koje pridonose normalnom razvoju vida djece do 12 mjeseci te normalnom rastu i razvoju kostiju djece. Kapi se mogu uzimati samostalno ili razrijediti u voćnom soku ili mlijeku.

Foto: Salvit, Shutterstock

Komentari