Dječji stolići u obliku oblaka

love-my-space-stolici-1

Kad se radi o trendovima u uređenju dječjih interijera, jedan od trenutačnih hitova definitivno su oblačići. Upravo je zato Nikolina Kamalić, vlasnica brenda Love My Space o kojem smo pisali već nekoliko puta odlučila u ponudu svoje trgovine uvrstiti i Cloud stolić kojeg je sama osmislila.

love-my-space-stolici-5

“Mali stolići su nešto što je dio svake dječje sobice kao kutak za igru, čitanje, crtanje… Tako sam došla na ideju napraviti odmak od klasičnog kockastog stolića i napraviti nešto drugačije”, govori Nikolina.

love-my-space-stolici-2

Ono što je posebno kod Cloud stolića je mogućnost, obzirom da mu je prednja strana ravna, da se postavi uz krevet i služi kao noćni ormarić ili se dva stolića mogu složiti jedan uz drugoga u jedan veći. Ako primjerice imate dvoje djece, svako može odabrati svoju boju Cloud stolića i onda ih spojiti kako vam odgovara. Dostupne boje su prirodno drvo, bijela, pastelno roza i mint koja je također u zadnje vrijeme vrlo popularna u dječjim interijerima.

love-my-space-stolici-4

Stolići i stolci izrađeni su od kvalitetnog drva te bojani netoksičnim lakovima na vodenoj osnovi kako bi zadovoljili standarde u proizvodnji dječjeg namještaja. Namijenjeni su djeci od 2 godine na dalje.

“S ovim proizvodima planiramo se probiti na vanjsko, prije svega europsko tržište. Već su nas zamijetile i neke poznate švedske dječje blogerice, a kako Skandinavci vole monokromatske interijere, ako se pokaže potreba, boje ćemo proširiti i na sivu i crnu”, otkriva Nikolina te nastavlja: “Osim Cloud seta, na strano tržište ćemo ići i s velikim podnim jastucima/vrećama, koji su također moj dizajn, naziva Honey Bunny i Lilly the Bear”.

love-my-space-stolici-8

Stoliće, podne jastuke, ali i razne druge proizvode za dječju sobu možete pronaći na stranici Love My Space. Pratite brend na Instagramu i Facebooku.

Foto: Love My Space

Komentari