Dječji šatori za najslađu igru

teepee4

Pri uređivanju dječje sobe, važno je naglasak staviti i na kutak za igru te mu se posebno posvetiti. Inače se za tu svrhu priprema tepih zanimljivog dizajna na kojem će se mališan moći zabavljati bez da sjedi na podu, uz eventualno nekoliko jastučića. No u posljednje vrijeme vrlo su popularni mali indijanski šatori, takozvani ‘teepee’ šatori koji se postavljaju iznad tepiha za još posebniji dječji kutak.

teepee2

Izrađeni, uglavnom, od drvenih dasaka i platna koje je rastegnuto između njih, vrlo su jednostavan dodatak, a s njim će dijete dobiti mjesto iz snova, svoju vlastitu tvrđavu unutar sobe, u kojoj će vladati mašta.

teepee3

Brojni su brendovi koji danas izrađuju ovakve šatore, mogu se pronaći od Etsyja preko Amazona, pa sve do malih brendova koji su postali poznati putem Instagrama. My Little Teepee australski je brend koji je majstorski savladao izradu teepeeja i cijelu stilizaciju sobe koja ide uz to. Pogledajte kako izgledaju njihovi šatori i inspirirajte se za sobu vlastitog mališana, možda čak posegnete i za ‘uradi sam’ metodom i dobro se zabavite.

teepee

Foto: @my_little_teepee

Komentari