Dječje prostirke za igru koje će se svidjeti i odraslima

willieandmillie3

Jednom kad ste uredili dječju sobu s onim osnovnim komadima, na red dolaze detalji i sitnice koji će prostoru dati šarm i osobnost. Izbor malih brendova koji stvaraju sami svoj dizajn i ručno rađene unikate ponekad je toliko da se teško odlučiti, ali dobar alat koji pomaže u odabiru je Instagram. Brendovi na svojim profilima promoviraju proizvod na način da točno znate kako će se on uklopiti u interijer, udahnjuju život u inače statične komade, smještaju ih u realistične parametre te traže način kako se istaknuti u moru drugih.

willieandmillie1

Među njima smo pronašli mali skandinavski brend Willieandmillie koji kreira prostirke i posteljinu za dječje sobe. Osnivačica Marie počela je sama stvarati sve što joj je nedostajalo kad je bila trudna s prvim djetetom te naposljetku pokrenula jednu veliku priču nazvavši je imenima svoje djece, Willie i Millie. Nakon što nije mogla pronaći ništa što bi stavila na pod dječje sobe, usmjerila se da stvori vlastite prostirke za igru i osmislila dva dizajna – jedan sa simpatičnim životinjskim likom, a drugi s printom mjeseca.

willieandmillie5

I djevojčice i dječaci voljet će ovaj dizajn, uklopit će se u svaki stil, kao centralna točka dječje sobe ili kao prostirku u uglu na koju ćete rasporediti igračke i jastučiće. Bojom neutralni i minimalistički dopuštaju nadogradnju u bilo kojem smjeru, a ujedno funkcioniraju kao samostalni komadi jer dijametralno mjere 105 centimetara. Pogledajte fotografije za inspiraciju i prostirke pronađite na stranici Willieandmillie.com.

willieandmillie4

willieandmillie2

Foto: Willieandmillie.com

Komentari