Dječje mokasine koje će vaši klinci obožavati

Baš kao što se najljepše stvari ponekad događaju sasvim slučajno, tako se i jedna noćna mora bezuspješnog traženja savršenih dječjih cipela pretvorila u danas mega uspješan brand. Njegovo ime je Freshly Picked, a idejna začetnica je dizajnerica Susan Petersen, koja je svoju kreativnu energiju uložila u dizajn dječjih mokasina, danas lako prepoznatljivih u čitavom svijetu.

Djecje mokasine8

Susan je karijeru s mokasinama započela u 2009. godini, iz frustracije što na tržištu i u dječjim trgovinama nikako ne može pronaći dobro dizajnirane dječje cipele. Korak dalje bila je kupnja vreće pune ostataka kože, s kojom je započela eksperimentirati s dizajnom. Nakon nebrojeno mnogo pokušaja, stvoren je par mokasina koji ne samo da je odlično izgledao na malim stopalima njenog sina Gusa, već je bio izuzetno funkcionalan te se zadržavao na Gusovim nogama bez obzira na sve njegove akcije.

Dječje mokasine7

Od tada, Freshly Picked dječje mokasine prošle su kroz šest promjena dizajna, a svaka nova promjena bila je bolja od one prethodne. Danas su, prema riječima mnogih oduševljenih roditelja, mokasine izuzetno kvalitetno dizajnirane, udobne, izdržljive i održavaju se na dječjim stopalima u svim uvjetima, bez potrebe da ih popravljate svakih nekoliko minuta.

Djecje mokasine5

Kreirane s ljubavlju i pažnjom, sve mokasine izrađene su ručno, od nevjerojatno meke kože, i u prodaju dolaze kao apsolutni unikat. Freshly Picked modeli dostupni su u širokom rasponu boja i uzoraka, a osim što im neće odoljeti roditelji, iskreno će ih obožavati i vaši klinci. Samo neki od primjera su djeca poznatih i slavnih; mali princ George, Skyler Berman i North West.

Dječje mokasine3

Dječje mokasine

Dječje mokasine2

Foto: Freshly Picked

Komentari