2 vesele dječje sobe

Dječja soba

Zahvaljujući Instagramu i brojnim kreativnim mamama koje trenutke iz života svoje obitelji dijele putem fotografija, imamo uvijek dostupnu bazu inspiracije za uređenje vlastitih domova. Ne moramo više kupovati časopise ili besciljno pretraživati Internet već samo provrtimo po ‘news feedu’ i ideje nas čekaju tamo.

Dječja soba

Već smo nekoliko puta pisali o inspirativnim mamama blogericama koje su pune različitih ideja što se uređenja tiče te na njihovim profilima možete pronaći hrpu zanimljivih brendova za svoj prostor.

Dječja soba

Slično je razmišljala i Šveđanka Sophie, koja stoji iza bloga Kids Design Life. U fokusu bloga su sobe njeno dvoje djece Ebbe i Carla koje je uredila gotovo u potpunosti pronalazeći slatke male brendove putem Instagrama. I tako su nastale dva prostora, različita bojama i karakterom, ali opet u sličnom stilu, onom klasičnom skandinavskom.

Dječja soba

Soba djevojčice okupana je pastelnim bojama, dok je soba dječaka u sivo-crno-bijelim tonovima s dodacima pastelnog u ponekim kutevima. Od poda do stropa ispunjene raznim detaljima i igračkama ove su sobe raj za klince.

Dječja soba

Sve je podređeno njima – bean bags, prostirke i teepee šatori za igranje na podu, police ispunjene dječjim knjigama i igračkama, minijaturni stolovi, kreveti i ormari… S obzirom na to da Sophie svaku fotografiju označuje brendovima, lako je pronaći komad koji bi ste možda poželjeli.

Dječja soba

Kliknite na njen Instagram profil i zavirite u ovo kreativno carstvo.

Dječja soba

Dječja soba

Dječja soba

Dječja soba

Dječja soba

Dječja soba

Dječja soba

Dječja soba

Dječja soba

Foto: @kidsdesignlife (Instagram)

Komentari