Hit dječja predstava Maša i medvjed vraća se u Zagreb

masa-i-medvjed-1

Hit dječja predstava Maša i medvjed u izvedbi beogradskog Mašinog pozorišta ponovno stiže u Zagreb. Nakon pet rasprodanih predstava u svibnju i lipnju, oduševljenje mališana se ne stišava pa Maša i medvjed ponovno dolaze u Centar za kulturu Trešnjevka (CEKATE) u subotu, 17. rujna u 17 sati.

Predstavu u izvedbi Mašinog pozorišta u regiji je odigrana više od 500 puta, u Hrvatskoj dosad 72 puta, a zbog velikog interesa su u svakom hrvatskom gradu u kojem je dosad gostovala odigrana i do put šest puta, a tom se rekordu približio i Zagreb kad su u svibnju odigrane četiri predstave u nizu. Hoće li rujanska subota oboriti šibenski rekord u broju uzastopnih predstava ostaje vidjeti, no sudeći prema oduševljenju najmlađih i njihovih roditelja, nije nemoguće.

masa-i-medvjed-3

Zanimljiva i dinamična, posebna po tome što potiče na interakciju i uključivanje, predstava je djelo Saše Pantića, srpskog glumca, scenarista i redatelja koji je režirao je više od 15 dječjih predstava. Likove utjelovljuju akademski glumci Andrija Kovač, Jelena Krkić te Aleksandar Radović u alternaciji s redateljem predstave Pantićem, dok su kostimi i scenografija djelo Bojana Četkovića.

Ulaznice za ovaj interaktivni i edukativni kazališni komad, koji je osvojio srca zagrebačkih klinaca mogu se kupiti u sustavu Eventima po cijeni od 40 kuna (ulaznice trebaju kupiti svi, neovisno o dobi).

masa-i-medvjed-2

Foto: Facebook

Komentari