Djeca oslikala pakiranja Dukat mlijeka

dukat1

U Dukatovom četvrtom kreativnom likovnom natječaju Volim mlijeko sudjelovalo je više od 3.000 učenika diljem Hrvatske, a između pristiglih radova, izabrana su četiri koja danas krase ograničeno izdanje Dukat trajnog mlijeka u tetrapak pakiranju. Tema je bila ‘Zajednički doručak’ kako bi se skrenula pažnja roditelja i djece na važnost ovog obroka i kako bi ovaj dragocjeni ritual sačuvali u vrijeme pretrpanih rasporeda djece i odraslih.

dukat2

Dukat je za još veselije zajedničke trenutke za stolom pripremio i dodatno iznenađenje: ograničenu kolekciju od četiri šalice za mlijeko koje također krase pobjednički crteži natječaja. Set od četiri različite šalice može se sakupiti kupnjom promotivnih pakiranja Dukata koja sadrže četiri litre mlijeka s četirima različitima dječjim crtežima i po jednu šalicu za mlijeko.

dukat3

I dok se razigrana pakiranja mlijeka mogu pronaći u svim trgovačkim lancima diljem zemlje, promo pakiranja sa šalicom mogu se pronaći u hipermarketima Interspar i supermarketima Spar i to od 24. veljače 2016., po cijeni od 19,99 kuna. Više o natječaju dostupno je na internetskoj stranici Volim-mlijeko.hr.

Komentari