Vijest za obožavatelje dizajnerskih adidas tenisica

Vijest o novoj suradnji dizajnera Rafa Simonsa na kultnom modelu adidas Originals tenisica nije novost, ali svi obožavatelji Stan Smith tenisica koji se vole izdvojiti iz mase sada se mogu počastiti modelima nove proljetne kolekcije jer su nedavno stigli u prodaju. Za one najzagriženije bila je dostupna i opcija pred-naručivanja na nekim svjetskim stranicama dok su ostali čekali proljeće za kupovinu jednog od trenutno najpopularnijeg dizajna tenisica.

raf simon x adidas Originals Stan Smith

Iako Raf Simons za adidas uglavnom stvara futurističke modele, ovo je populistička suradnja kojoj je teško odoljeti, a radi se o njenom proljetnom reizdanju u novim bojama. Kolekcija za jesen 2014. uključivala je narančasti, narančasto-bijeli i klasični bijelo-zeleni model. Klasična bijelo-zelena kombinacija, najsličnija originalu, još se uvijek može naći u prodaji dok su one s dodatkom narančaste nedostupne.

raf simon x adidas Originals Stan Smith

Raf Simons x adidas Originals Stan Smith tenisice, iako se izgledom ne izdvajaju previše od običnog modela, krasi perforirano slovo “R” na mjestima gdje se inače nalaze tri crte, a izrađene su od visokokvalitetne kože, za nijansu bolje od širokodostupnih Stan Smith tenisica. Dolaze u četiri boje – crvenoj, sivoj, ružičastoj i svijetlosivoj, u potpunosti monokromatske s utisnutim imenom dizajnera pored pete te različitim siluetama na jeziku tenisice – jedna je Stana Smitha, a druga dizajnera Rafa Simonsa.

raf simon x adidas Originals Stan Smith

Tenisice su dostupne po cijeni od 230 eura na stranicama kao što su Louisa Via Roma ili 455 dolara na službenoj adidasovoj stranici.

raf simon x adidas Originals Stan Smith

Foto: adidas

Komentari