Dixon i Felver pozivaju na prvi Stereotip u Beogradu

Nakon izuzetno uspješna dva izdanja glazbeno-plesne manifestacije Stereotip, berlinski i zagrebački DJ-evi Dixon i Felver organiziraju i prvi beogradski party u nedjelju popodne, 17. svibnja u kultnom SKC-u s početkom u 16 sati. Stereotip prelazi granice te iz Zagreba, u kojem je nastao, odlazi u Beograd kako bi razdrmao inače mirnu nedjelju.

B39wS4_IEAADHzu post 4

Dixon

Nakon prva dva izdanja u Zagrebu, kada su se plesni podiji formirali na neočekivanim mjestima kao što je nekadašnja kino dvorana Mosor, zatim jedna od najstarijih aktivnih gimnastičkih sala na Balkanu Tucman, ples odlazi dalje, gdje i pripada.

Stereotip_Tucman_Zagreb_foto_Nina Klaric_2 post 3

Stereotip, dvorana Tucman, Zagreb

Kultni beogradski Studentski kulturni centar će u nedjelju, 17. svibnja, s početkom u 16 sati ugostiti domaćoj publici omiljenog, uvijek nepredvidivog i intrigantnog Dixona i njegovu ništa manje interesantnu podršku. Vlasnik izdavačke kuće Innervisions domaćoj se publici u intimnoj, klupskoj atmosferi posljednji put poklonio davne 2009. godine, a na beogradski Stereotip stiže na krilima titule najboljeg svjetskog DJ-a po izboru čitatelja prestižnog online magazina Resident Advisor. Nije naodmet spomenti ni da je cijenjenu titulu Dixon osvojio drugi put za redom, kao i činjenicu da se u Studentskom kulturnom centru već dugo nije dogodila odlična plesna zabava kakvu pruža Stereotip.

Kristijan Molnar

Kristijan Molnar

Dixonu će se za pultom SKC-a pridružiti preostala dvojica domaćina Stereotipa, Marijan Felver i Kristijan Molnar. Felver je već dva desetljeća prisutan i cijenjen na regionalnoj glazbenoj sceni gdje se smatra vrsnim poznavateljem plesnog podija. Na posljednjem izdanju Stereotipa u zagrebačkom Tucmanu iznenadio je publiku back2back nastupom s Dixonom.

FELVER post 1

Marijan Felver

Mladi i sve popularniji domaći DJ Kristijan Molnar već petu sezonu za redom u sklopu svoje radio emisije Christallization miješa razne zvukove i sve ih uspješno spaja na podijima uvijek živih gradskih klubova. Pored već najavljenog trojca, u SKC stiže i Schwabe sa svojim hipnotizirajućim ljubavnim tonovima. Stereotip lista ne završava ovdje pa uskoro očekujte još imena, a informacije o ulaznicama stižu u ponedeljak. Do tada pratite Stereotip Facebook stranicu i event i spremite se da 17. maja u SKC-u od 16 sati razbijete sve plesne stereotipe.

Schwabe

Schwabe

Komentari