Divne i jednostavne vaze sa švedskim potpisom

catcoee3

Vaze s cvijećem jedan su od ključnih motiva koji će uvijek podići interijer. Bilo da se radi o noćnom stoliću, onom za kavu, stolu u blagovaonici ili nekom drugom kutku u stanu, vaze sa svježim cvijećem dodatno mogu upotpuniti atmosferu i učiniti je toplijom. Zato se vaze biraju pomno, poput većih komada namještaja, da bi dizajn odgovarao ostatku uređenja, a cvijeće je samo točka na ‘i’.

catcoee1

Jednostavne, a savršene vaze izrađuje Catrine Åberg, vlasnica švedskog brenda Cooee Design. Iako u liniji ima različitih modela, nama su za oko zapeli ovi zaobljeni i zaglađeni oblici izrađeni od porculana. Zbog minimalističkog dizajna uklapaju se u sve, a svojom nenametljivošću stavljaju cvijet u prvi plan.

catcoee8

Dolaze u nježnim pastelnim bojama, a kao takve najljepše se slažu s proljetnim cvijećem, kao što potvrđuju i fotografije. U njima možete pronaći i inspiraciju kako urediti svoj prostor, bez obzira na model vaze kakav birate. Posebno efektno izgledat će ako se odlučite za manji broj cvjetova u vazi, možda čak samo i jednu grančicu – u minimalizmu uvijek vrijedi pravilo manje je više.

catcoee7

Sve proizvode brenda možete pogledati na stranici Cooee Design ili pratiti kako se uklapaju u interijer na njihovom Instagram profilu.

catcoee6

catcoee5

catcoee4

catcoee2

Foto: @catcooee

Komentari