Dirty Works kozmetika stigla je u Hrvatsku

dirty works

Poklanjate li pažnju vanjskom izgledu kozmetike jednako koliko i njenoj samoj kvaliteti i učinkovitosti, kozmetičku torbicu sasvim sigurno će vam razvedriti ljupki Dirty Works proizvodi, koji su nedavno stigli u Hrvatsku.

Dirty Works, britanski je brend koji je u Engleskoj dostupan u trgovinama lanca Sainsbury’s i zasad, uz Veliku Britaniju, SAD i Kanadu dobavljiv tek u nekoliko drugih zemalja. Svoja vrata ovoj kozmetici otvorila je i Hrvatska, na čije je tržište Dirty Works stigao u sklopu Martimex parfumerija.

dirty works3

Sami proizvodi podijeljeni su u skupinu njege kože lica i tijela, a tu su i različiti ‘alati’ koji će vam biti od koristi u kupaonici i pritom pomoći pri uljepšavanju. Najprimamljivije jest, naravno, samo pakiranje ovih hvaljenih proizvoda, koji dolaze u retro duhu i ružičasto-plavim tubama i bočicama. Korisno je svakako spomenuti i da Dirty Works kozmetika nije testirana na životinjama, a više pojedinosti o proizvodima pronaći možete na službenoj Facebook stranici Dirty Works Hrvatska.

dirty works2

Foto: Dirty Works

Komentari