‘Đir po Zagrebu’ otkrit će vam sva skrivena mjesta za zabavu

Zagreb

Zagreb i ovog ljeta donosi mnogo zabave i razno raznih programa, no ako ste za nešto drugačiju zabavu svakako trebate probati Đir po Zagrebu! Projekt pod nazivom Đir po Zagrebu svoje je djelovanje počeo prošlo ljeto na inicijativu mlade studentice prava Martine Kozić. Glavna misao vodilja ovog projekta bila je sve zainteresirane uputiti u skrivena i urbana mjesta.

Ljeti se zabava seli na obalu, a Zagreb ostaje grad pun turista iz cijelog svijeta koji u (pre)kratkom vremenu pokušavaju doživjeti grad. Bio je to dovoljan razlog da se pokrene ovakav projekt koji danas broji desetak zaposlenih studenata.

đir 1

Nakon ture u Điru, svaki posjetitelj (bio turist ili domaći gost) odlazi kući s mnogo novih poznanstava iz Hrvatske, sa sjećanjima na vrhunsku zabavu Zagreba. Osim ljeta, Đir također djeluje cijele godine te neumorno nudi različite klupske, ‘on air’ i kulturno-zabavne manifestacije. Tako se Đir može pohvaliti i pravim malim kulturnim čudom koji je održan u zagrebačkom Oktogonu u sklopu Noći muzeja. Riječ je bila o 3D izložbi drugih hrvatskih muzeja gdje su svi posjetitelji dobili 3D naočale te su besplatno mogli isprobati virtualnu stvarnost.

Prije nekoliko dana, takva se vrsta izložbe uključujući zabavni glazbeni program u sklopu Riječkih ljetnih noći preselila i na riječki Korzo i privukla brojne posjetitelje, a Đir je svoj prvi rođendan 1. srpnja proslavio na obroncima Medvednice.

đir 2

Što večeras nakon zagrijavanja u Swanky Monkey Gardenu, a i ostale večeri nudi Đir po Zagrebu možete saznati na  Facebook stranici.

đir naslovna

Foto: Facebook

 

Komentari