Dioralop u Beogradu

Dioralop

Nakon uspjeha na londonskom, francuskom i američkom tržištu i pristustva u svjetski poznatim multibrend trgovinama kao što su Opening Ceremony i MK2UK, hrvatski brend Dioralop predstavit će se domaćoj sceni modno-multimedijalnom izložbom u okviru jubilarnog 40. Belgrade Fashion Week-a, a u organizaciji online platforme SAMPLE. Otvorenje izložbe održat će se u petak, 28. listopada u 21h u novoj galeriji ПРОЗОР.

U skladu s galerijskim prostorom izložba će biti podijeljena na 3 cjeline, a to su skulpturalna prezentacija odjeće, video prezentacija – prikazivanje kratkih modnih filmova i na kraju – pop up prostor u kojem će biti izloženi limitirani komadi garderobe napravljeni posebno za ovu priliku. Cijeli događaj upotpunit će glazba Strahinje Beganovića koji stoji iza imena HETEM.

Ovo događanje podržava online platforma SAMPLE, osnovana u Beogradu 2013, s ciljem umrežavanja umjetnika iz Srbije i inozemstva kroz dijeljenje informacija, ideja, inspiracije i korisnih sadržaja na internetu, te upoznavanja javnosti s njihovim radom.
Foto: Sanja Bistričić

Komentari