Torbe s potpisom dizajnerice Dijane Viljevac

Svaka žena će vam reći da je ljubav između žene i torbe neraskidiva jer je upravo ona najvažnija stvar koju svakodnevno odabire kada odlazi na posao ili večernji izlazak. Jedan takav model kojem nijedna žena neće moći odoljeti osmislila je dizajnerica Diana Viljevac. Torbe su unikatne, limitirane i izrađene od najfinije kože.

Viljevac-Galic_print_03

Riječ je o kvalitetnom domaćem modnom proizvodu koji je bezvremenski i koji je uvijek u trendu. Jedan model se može nositi na dva načina, s lancem preko ramena ili u ruci. Torba dolazi u nekoliko boja poput zelene, plave, smeđe, boja pijeske, boja pudera, roze, plavo sive s kombinacijom zlatnog ili hladno sivog metala. Pred fotoaparatom Jelene Balić s dizajnerskom torbom zablistala je Tatjana Galić.

Viljevac-Galic_print_01

“Nakon 5 godina rada, nekako je došlo samo od sebe da proširim ponudu. Uvijek sam kao tipično žensko bila luda za torbicama, te sam pomislila kako bi bilo dobro da napravim kvalitetnu žensku torbu koja je nosiva i u dnevnoj i svečanijoj varijanti. Mjesecima smo radili prototipe i konstrukcijski rješavali probleme kako bi torba bila savršena. Mislim da se u ovom praktičnom i slatkom modelu mogu pronaći kako mlade djevojke tako i dame starije dobi”, izjavila je dizajnerica.

Viljevac-Galic_print_05

Komentari