Diadora Factory Store donosi super ljetna iznenađenja

Diadora Factory Store otvoren je u ožujku ove godine. Ovo je prva mono brand trgovina s modelima poznatog talijanskog proizvođača od kojih većina nosi potpis Made in Italy što daje dodatnu garanciju kvaliteti. Diadora je godinama bila prepoznatljiva kao isključivo sportski brend. Nakon reorganizacije proizvodnje, promijenili su svoj koncept i sada su pored sportskih linija zastupljeni i urbani, moderni modeli koji se po svom dizajnu razlikuju od svega ponuđenog na tržištu. Pravi primjer za to su N9000 modeli koji su ‘must have’ ovog ljeta.

diadora4

Poznati svjetski sportaši, među kojima su Björn Borg i Ayrton Senna, lansirali su neke od modela tijekom svoje karijere i proslavili ovaj brend. Kako bi približila svoj novi urbani look, Diadora u Italiji stoji iza mnogih poznatih pjevača i repera. Ovih je dana i svjetski poznati hip hoper Jay-Z viđen kako nosi Diadora obuću pa se već naveliko šuška hoće li upravo on biti zaštitno lice brenda Diadora sljedeće sezone.

diadora3

Ovog ljeta vas u Diadora Factory Storeu na zagrebačkoj Slavonskoj aveniji 52i čekaju super akcije i iznenađenja. U trgovini su tijekom cijele godine aktivne razne akcije i popusti kako na stare, tako i na nove kolekcije, dok vas tijekom ovog ljeta očekuju sniženja od 50 do 60%. Više informacija pronađite na Facebook stranici Diadora Hrvatska.

diadora1

Komentari