Detalji su ono što čini čarobno jesensko vjenčanje

Ranojesenska vjenčanja jedna su od najljepših, posebno ako vrijeme dopušta da se ceremonija odvija i na otvorenome. Jesenske boje mogu biti inspiracija za sve aspekte svadbene ceremonije i svečanosti.

marina marinski vjenčanja

marina marinski vjenčanja 2

Ono u čemu je razlika u odnosu na druga godišnja doba jest ta da jesen nudi obilje različitih boja i plodova koje redom možete iskoristiti kao podlogu za odabir temeljne palete boja, dekoracija, jelovnika i svega što ide uz samu svadbenu svečanost. Rana jesen još nudi mogućnost održavanja ceremonije na otvorenome. Jesenske boje mogu biti odlična kulisa i nadopuna scenografije vjenčanja na otvorenome. Ipak, za svaki slučaj, pripremite se na moguću kišu te dio vanjske scenografije nadopunite šatorom.

marina marinski 2

marina marinski 3

Osmišljavanje jesenske dekoracije za vjenčanje može biti jedan od najzabavnijih dijelova organizacije jesenskog vjenčanja. Imate li na umu planiranje otmjenog, no ipak malo drugačijeg, osobnijeg vjenčanja odličan izbor bio bi kombinacija bijele, zlatne i pastelnih boja. S decentnim ukrasima, posuđem i dekorativnim elementima možete svoju svečanost učiniti iznimno originalnom i jedinstvenom.

marina marinski 4

marina marinski 5

Prstenje možete umjesto u standardnim, klasičnim kutijicama držati na rukom oslikanim tanjurićima. Takvo isto posuđe, no da je svako drugačije oslikano, možete upotrijebiti kao poslužavnik za kolače, no obzirom da je ideja na njima poslužiti nešto drugačiji desert, predlažemo umjesto klasičnih narezanih kocaka kolača da poslužite – praline. Mali zalogaji bit će još slađi posluženi u rukom oslikanim tanjurićima.

marina marinski 6

marina marinski 7

Svaki ručno oslikani komad s floralnim motivima u 24-karatnom zlatu donosi nam hrvatska dizajnerica Marina Marinski koja novom kolekcijom keramičkih tanjurića, vaza i ostalog posuđa predstavlja prave svadbene dekoracije, no i poklone za vječne romantičare i buduće mladence.

marina marinski 11

marina marinski 8

Nakon ceremonije, posuđe može biti pogodno za spremanje ključeva, lako gubljivih stvari, svakodnevnih romaničnih poruka… Slatki, mali tanjurići savršenih su mjera za vaše omiljene svjetlucave stvari. Vaze nemaju univerzalnu veličinu, svaka je unikatna i izrađena na lončarskom kolu. Dolaze u bijeloj boji te su također dekorirane 24-karatnim zlatom. Jednostavni i elegantni su čuvari vašeg omiljenog poljskog cvijeća.

marina marinski 6

marina marinski 9

Ako se želite inspirirati ovim prijedlogom dekoracije vjenčanja posjetite Facebook stranicu dizajnerice i odaberite najljepše tanjuriće za vaše svadbeno prstenje, vjerujemo da nećete odoliti ni ostalim njezinim dekorativnim predmetima.

marina marisnki 1

marina marinski 12

Foto: Marina Marinski, Shutterstock

Komentari