Detalj koji će svako druženje učiniti posebnim

Prosinac je mjesec darivanja, a tražite li način kako članovima svoje obitelji ili prijateljima uljepšati blagdane jednim promišljenim i originalnim poklonom, razmislite o veselim podmetačima za čaše hrvatskog brenda Craftuile, koji će svojim bojama i uzorcima razvedriti svaki stol i učiniti svako druženje posebnim.

craftuile

Iza brenda Craftuile, koji svoju trgovinu ima na Etsyu, stoje Zagrepčanka Mirta i njena preslatka mačka Pepa, ambasadorica kućnih ljubimaca udomljenih iz azila. Zajedničkim snagama, Mirtinim dizajnerskim i Pepinim pozerskim, nastaju ručno rađeni, keramički podmetači za šalice i čaše, na koje su decoupage tehnikom aplicirani prigodni sezonski motivi, pa tako i sada aktualni božićni.

craftuile2

Ideju za biznis, Mirta je dobila kada je u svoj minimalistički bijeli interijer poželjela unijeti šarene detalje, koji bi njenom domu dali dojam topline. Tada je osmislila unikatne detalje koje je sama izradila od starih keramičkih pločica pronađenih u podrumu obiteljske kuće. Svi njeni prijatelji entuzijastično su reagirali na njen mali projekt, koji je početkom ove godine iz hobija pretvoren u punokrvni biznis.

Craftuile7

Ovi dekorativni, ali i funkcionalni detalji za interijer u potpunosti su eco-friendly proizvodi, napravljeni od drva, keramike i papira te ukrašeni bojama, ljepilima i lakovima na bazi vode. Svaki set podmetača od 4 ili 6 komada dolazi u kutijici od recikliranog papira, a nabaviti se može u službenom Etsy shopu brenda Craftuile.

craftuile3

Craftuile4

craftuile9

craftuile10

Craftuile6

Foto: Craftuile

Komentari