Top lookovi s revije Delpozo za proljeće 2016.

Svoj specifičan dizajnerski potpis Josep Font donosi u kreacijama koji slave ženstvenost i raskoš. Modnu bajku za proljeće i ljeto Delpozo predstavlja kroz nježne nijanse, raskošne krojeve, upečatljive detalje, kristale i komade ukrašene cvjetnim motivima.

delpozo7

Ono što je dizajnerima predstavljala klasika, ove sezone je to stil prožet viktorijanskim elementima koje Delpozo uspješno prezentira iz sezone u sezone. Široki rukavi, haljine, bluze te suknje kao da su vremeplovom stigli iz nekog romantičnog, a istovremeno mističnog doba. Ako ste do sada smatrali da je pojam senzualnosti uska odjeća koja naglašava obline, renomirane dizajnerske kuće su na Njujorškom tjednu mode svoje kolekcije uskladile upravo s trendom lepršavih i opuštenih komada.

delpozo9

Njihova prozračnost i naglašavanje siluete pomoću slojevitosti stvara bajkovitu modnu priču u kojoj ćemo zasigurno uživati još koju sezonu. Font je unio život haljinama pomno odabirući kombinacije nježnih boja, te koristeći precizne detalje i bogate tkanine koji naglašavaju pojedini komad, čime su ove kreacije dobile baroknu dimenziju. Cijela kolekcija je napravljena u dobro poznatoj noti španjolskog brenda, čiju kvalitetu su prepoznale modni kritičari kao i publika.

delpozo4

delpozo8

delpozo10

delpozo5

delpozo3

delpozo

delpozo2

delpozo6

Foto: Getty

Komentari