Sve što vam treba za besprijekorno čistu kožu

decleor-velika2

Zagađenje u zraku, toksini i emotivni stres smješteni su na sami vrh ljestvice neprijatelja lijepe i njegovane kože. Glavni pokazatelji tog utjecaja su zagužena, nečista i dehidrirana koža protiv čega se kozmetički brend Decléor bori uz pomoć esencijalnih ulja i biljnih ekstrakta. Za dugotrajno hidratiziranu i sjajnu kožu pomoću prirode predstavio je Hydra Floral losion, kremu u gelu i fluid s eteričnim uljem nerolija i ekstraktom moringe te serum s esencijalnim uljem nerolija.

Neroli esencijalno ulje regulira živčani sustav, što ga čini idealnim za ‘punjenje baterija’ kada patite od iscrpljenosti i emocionalnog umora, a ekstrakt sjemena Moringe smanjuje prianjanje čestica onečišćenja na površinu kože. Tako zaštićena i osvježena prirodnom hidratacijom, koža je sačuvana od stresa gradskog života. Stvara se osjećaj jedre i udobne kože, čija je blistavost vidljivo oživljena iznutra.

decleor4

Aromessence Neroli

Samo tri kapi Aromessence Neroli savršena su doza za revitalizaciju kože izložene dnevnim onečišćenjima. Kao pravi koncentrat biljne energije, po ekskluzivnoj recepturi, sastavljen je od esencijalnih ulja Nerolija, listova gorke naranče, sandalovine, kadulje, borovice, bosiljka i djevičanskog ulja lješnjaka, za sve tipovi kože.

Hydra Floral gel krema trenutno smiruje čak i jako iritiranu kožu, emulzija sa SPF 30 osigurava laganu dnevnu njegu s visokom zaštitom od UVA i UVB zraka, a hidratantna kozmetička vodica za upotrebu poslije Aromessence Neroli hidratizira poput kreme.

Istinski revitalizirajući ‘kompot’, profesionalna maska Hydra Floral, mješavina je hidratizirajućih biljnih sokova, voćnih prašaka sa snagom izbjeljivanja i esencijalnog eteričnog ulja neroli. Nanošena preko gaze, maska polako i kontinuirano ispušta aktivne sastojke u dublje slojeve kože za jačanje njene obrane od vanjskih onečišćenja. Vrhunac rituala Hydra Flora je spoj opuštajućih tehnika za oslobođenje uma od emocionalnih onečišćenja i energične masaža za drenažu toksina. Tretman možete isprobati u Bliss Institutu, Ilica 15, 1. kat.

Komentari