Dan bistrih misli i optimističnog pogleda na život

‘Pozitivan dan’ je konferencija koja se u listopadu održava u zagrebačkom hotelu Westin. Tko stoji iza ove priče? Žene dovoljno hrabre da usprkos ovoj krizi rade na sebi i u danom trenutku napuste poslove koji ih ne ispunjavaju te da ujedine svoja bogata znanja i iskustva ne bi li ih podijelile s vama – za pozitivne promjene u vašim životima.

zahvalnost-naslovna

Kako sve prave priče počinju sasvim slučajno, tako je nastala i priča Pozitivnog dana. Danijela Medaković i Mirjana Petković povezale su se – sasvim slučajno – na radionici čija je tematika bila razvijanje vlastitog posla, i već tamo prepoznale zajedničke interese i ciljeve usmjerene na stvaranje boljeg i pozitivnijeg svijeta. Nakon ponovnog susreta, na još jednoj edukaciji, otišle su na kavu kako bi razmijenile iskustva i u prvih desetak minuta rodila se ideja inspirativne konferencije koju su nazvale ‘Pozitivan dan’. Već idućega dana osmislile su koncept konferencije, sakupile sve predavače, pronašle mjesto za događanje i počele samostalno raditi na web stranici i promociji događaja na društvenim mrežama. I tako se jedan sasvim slučajan susret pretvorio u prijateljstvo i zajedničku suradnju.

sreca-4

‘Promijeni život i ostvari san, dođi na Pozitivan dan’, misao je vodilja cijelog projekta kojemu je ideja i cilj ujediniti um, duh i tijelo u jednu cjelinu kako bi svaki pojedinac sa što manje stresa i napora uspio ispuniti svoja vlastita očekivanja, ostvariti svoje želje i ciljeve i uživati u onim malim stvarima koje ipak svima nama najviše znače.

unutrasnjedijete1

Kako ovo neće biti jedina konferencija, na prvoj konferenciju stavili su naglasak na žene koje se svakoga dana nose sa brojnim obavezama te traže način kako pronaći balans i veću kvalitetu života, no konferencija je namijenjena i svima onima koji imaju želju raditi na sebi kako bi svoje živote učinili ispunjenijima i sretnijima. Svaka od tehnika koje će biti predstavljene od strane iskusnih predavačica na brz i jednostavan način može uvelike pomoći u tome da svoju svakodnevicu učinite dinamičnijom, kvalitetnijom i pozitivnijom. Kroz EFT, Heal your life, ThetaHealing, Bars access, Anđele, Jogu i Ples svatko od vas sigurno će naći baš ono što je za njega.

yoga_velika

Nakon konferencije na kojoj ćete steći prve pozitivne dojmove svake od ovih divnih metoda, priča se nastavlja. Kreativnost i inspiraciju prenijet će vam naše predavačice kroz trosatne radionice; ‘Umjesto na špicu, dođi na radionicu’, subotama prijepodne u Hotelu Sheraton gdje ćete dobiti konkretnije znanje o tehnici koja zanima upravo vas.

unutrasnjedijete3

Cijeli događaj sponzoriraju i podržavaju Hotel Westin, Hotel Sheraton, Eva Water Clinic, Nakladnik V.B.Z. i Loli Art Home Made nakit, Inkubator sreće, Olival i Lakoća življenja d.o.o., koji su zaslužni i za bogat fond poklona i nagrada. Nadamo se da će ovo biti još jedna uspješno realizirana poslovno-duhovno-prijateljska priča. ‘Osluškujte svoje srce, svoj unutarnji glas i povežite se sa sobom i sa našim pozitivnim predavačicama te uživajte u rezultatima promjene koja vam je na dohvat ruke’ – poručuju Danijela i Mirjana.

sreca-2

Teme i predavači konferencije su: EFT – Tapkanjem do balansa – Danijela Medaković, Promijenite misli, zavolite sebe – Mirjana Petković, Pogleda na svijet kroz ThetaHealing – Andrea Vidmar, Iscjeljujuća moć pokreta – Božena Pleš, Prijateljstvo s Anđelima – Martina Tišljar Delić, Pristup svjesnosti – odgovori su u nama – Adela Franceković Sribebica, Joga – Život u balansu – Sandra Ratković i Valentina Lukić. Prijaviti se možete putem linka.

Komentari