Što kažete na cvjetne čizmice?

Što kada biste svoje omiljene crne gležnjače ove sezone zamijenili nekim pomaknutim i pomalo neočekivanim modelom? Primjerice, čizmicama cvjetnog uzorka koje su se na modnim pistama, kao i u blogosferi koja diktira trendove nametnule kao nezaobilazan par čizama za hladne jesenske i zimske dane.

U zvjezdanu orbitu lansirala ih je modna kuća Valentino, a upravo se njen romantičan model našao u garderobi djevojaka i žena koje imaju što za reći kada je u pitanju dobar stil, poput Julie Sarinane s bloga Sincerely Jules ili blogerice Adenorah. One su pokazale dva genijalna modela gležnjača s floralnim motivima, koje su se izvrsno uklopile u njihove svakodnevne stylinge za hladniju sezonu, ponajprije zbog toga što sam uzorak nije nimalo napadan i dolazi na crnoj podlozi – boju koju i inače najviše volimo na zimskim modelima čizama.

Zagasite i mračno romantične uzorke cvijeća na čizmama ove sezone sugeriraju i dizajnerica Tabitha Simmons, modna kuća Laurence Dacade i Alexandre Birman, a nemojte se iznenaditi i ako floralni motiv na gležnjačama susretnete i u kombinaciji s vrućim jesenskim materijalom – baršunom. Trend možete popratiti i u okviru nešto manjeg budžeta, a alternative dizajnerskim primjercima nude Guess, Mango, H&M, Aldo, Sam Edelman, Miss Selfridge, ASOS i Topshop. Zaigrate li na kartu cvjetnih čizmica, budite uvjereni kako će svi pogledi biti upereni u vaše noge.

Foto: Instagram, H&M, Mango, Aldo, ASOS, Net-a-Porter

Komentari