Nakon Cushion Compact pudera, stigla su i rumenila u jastučiću

lancome

Lancome

Trend korejske kozmetike i dalje je u naponu snaga, a sve više inovativnih kozmetičkih proizvoda stiže nam na zapadno tržište. Jedno takvo ‘otkriće’ o kojem smo vam pisali prošlog proljeća bio je Cushion Compact, multifunkcionalni beauty čarobnjak, koji je u jedno spojio njegu kože i moć klasične podloge. Ovaj tekući puder u jastučiću vrlo je brzo osvojio svoje korisnice, pa su se na tržištu počeli pojavljivati i drugi dekorativni proizvodi u jastučiću.

Shu Uemura

Shu Uemura

Najnoviji hit, rumenilo je pohranjeno u kompaktnu kutijicu, a aplicira se pomoću jastučića, odnosno spužvice i nježnim tonovima ružičaste ili boje breskve zaokružuje određeni make up look. Intenzitet birate same, jer se boja može nadograđivati, a ovo inovativno rumenilo obrazima pruža svježinu i mladenački sjaj.

L'Oreal Paris

L’Oreal Paris

Od brendova koji su nam dobro poznati, u svoju ponudu uvrstili su ga Lancome (s ukupno 6 nijansi) i L’Oreal Paris (s tri nijanse), a hit kolekcija s ovim rumenilima u glavnoj ulozi, posljednjih je mjeseci bila ona japanskog kozmetičkog diva Shu Uemura i korejske modne dizajnerice Kathleen Kye. Volite li elegantno naglasiti obraze, istovremeno ih njegovati, te vam se sviđa ideja ovakvog lako prenosivog make upa koji će uvijek biti uz vas, Cushion Blush proizvod prava je stvar za vas.

kye shu uemura

Shu Uemura x Kye

CL_0616_StyleNews_D-[PT]_1394AC32299_10556332_3_1

Lise Watier

thefaceshop-cushion-compact

The Face Shop

Sanstitre-1copie

L’Oreal Paris

Peripera Cushion Blusher

Peripera

Lancome Cushion Blush Suptil

Lancome

Foto: Shu Uemura, Lancome, L’Oreal

Komentari