Za sve ljubitelje engleskih torti i čajeva…

U petak, 15. svibnja, Zagreb će dobiti još jedno mjesto u kojem će svi ljubitelji slastica moći zadovoljiti svoje nepce! U prekrasnoj starozagrebačkoj Vlaškoj ulici, na kućnom broju 45, odmah do ulaza gdje se rodio naš romanopisac August Šenoa, otvorit će se slastičarnica Cup&Cake. Adresa nove zagrebačke slastičarnice znakovita je, obzirom da je otac Augusta Šenoe bio poznati zagrebački slastičar.

icecream slider 1

Monika Kos i Stella Fortuna, vlasnice lokala, realizirale su svoj dugogodišnji san pomoću programa ‘Žene poduzetnice’ i svojim primjerom pokazale da je svaki san dostižan i može ga se realizirati, posebno ako se od njega ne odustaje. Potvrda tomu je i činjenica da slastičarstvo nije njihova osnovna struka – Monika je kuharica, dok je Stella ekonomistica. Zajedno su se otisnule u slastičarsku avanturu radeći ono što najviše vole.

cupcake post 4

Slijedeći tradiciju kao osnovnu premisu oko koje su slagale svoju ponudu, Cup&Cake će u svojoj ponudi imati tradicionalne britanske kolače ili one koji su inspirirani Velikom Britanijom. Ako vas zanima kakvog je okusa Guiness čokoladna torta ili Queen Victoria torta, Cup&Cake je mjesto koje svakako trebate posjetiti.

cupcake post 3

Engleski običaj, ili bolje rečeno, ritual pijenja čaja također dolazi u Zagreb te ćete moći iskusiti i tradicionalnu englesku čajanku u Cup&Cake-u. Otvorenje za javnost najavit će se putem službene Facebook stranice.

cupcake post 9

cupcake post 5

Cupcake post 2

cupcake post 8

cupcake post 6

cupcake post 7

Komentari