Čupavi detalji za dugu toplu zimu

Krzneni detalji

Ellos

Krzneni tepisi postali su ponovno popularni prije koju godinu kad se u fokus vratila moda 60-ih i kada je skandi uređenje doma počelo uzimati maha u cijelom svijetu. No za razliku od prošlih vremena, sada puno će veći broj zaljubljenika u dizajn interijera posegnuti za umjetnim materijalima kakvih po velikim robnim kućama ne nedostaje.

Tepisi od umjetnih vlakana koji imitiraju krzno mali su topli detalj u domu. Kad naglo zahladi, a vi ste po tko zna koji put zagubili svoje papuče, bit će vam drago da možete stati na jedan takav tepih. Također, možda suprotno uvriježenom mišljenju, razne mrvice postaju gotovo potpuno nevidljive kad upadnu u umjetnog ‘dlakavca’, kućni ljubimci se linjaju, a vi to ne vidite i tako period između dva čišćenja postaje manje stresan za sve ukućane.

Imitacija ovčjeg i sličnih krzna može biti i dostojna zamjena navlakama na stolcima, pogotovo ako su izrađeni od plastike i drveta jer omekšavaju površinu na kojoj sjedite. Ako pak takvo krzno stavite pored kreveta, vaše će noge odmah nakon ustajanja osjetiti toplinu i mekoću definitivno bolju od hladnog parketa.

S obzirom na to da se radi od umjetnih vlakana, krzna mogu biti i različitih boja te unijeti svježinu u prostor.

Ovi su detalji česti na terasama i balkonima jer osiguravaju da i zimi možete izvjesno vrijeme provesti ispijajući kavu na otvorenom, a gdje ih još možete postaviti inspirirajte se na fotografijama.

Foto: Instagram, Anthropologie, Urban Outfitters, Boutique Belgique, Ellos

Komentari