Primamljiva ljetna destinacija pored Biograda na Moru

crvenaluka10

Turistička tradicija Crvena Luka Hotel & Resorta traje od davne 1960. godine, a novu sezonu započeli su potpuno preuređenim velikim kompleksom hotela, vila, restorana i barova u kojima gosti već uživaju. Pojedini dijelovi javnosti obnavljanja uvale Crvena luka predstavljani su u etapama kroz nekoliko godina s rezultatom koji nas vuče da odmah spakiramo torbe i otputujemo na vikend.

crvenaluka12

Crvena Luka Hotel & Resort spaja okruženje stoljetne borove šume, kristalno čisto more, uređene pješačke staze, kombinaciju kamene i pješčane plaže s modernom arhitekturom. Nalazi se svega 3 km od grada Biograda na Moru i idealno je odredište za sve one koji žele uživati u miru i privatnosti, ali još uvijek biti u blizini raznih društvenih događanja.

crvenaluka1

crvenaluka4

Resort obuhvaća 69 udobnih hotelskih soba, 31 prostrani hotelski suite, 46 potpuno opremljenih luksuznih apartmana te 20 moderno dizajniranih i potpuno opremljenih vila. Tu su i restoran Il Dodge, à la carte restoran Il Moro, pizzerija-bistro Mamma Rosa te dvije lokacije za opuštanje – beach bar Movida i wellness & spa centar Amani.

crvenaluka7

Beach bar Movida

crvenaluka8

Movie Bar

Sve to uz panoramski pogled na bogati arhipelag, uživanje u prirodnim ljepotama i zalasku sunca, razlozi su zašto je Crvena luka primamljiva ljetna destinacija koja obećaje lagodan odmor.

crvenaluka6

crvenaluka11

Foto: Crvena Luka Hotel & Resort

Komentari