Croatia Food Festival stiže na Zrinjevac

croatiafoodfestival2

Nakon Varaždina, na zagrebački Zrinjevac 11. i 12. lipnja 2016. dolazi Croatia Food Festival koji i ove godine donosi niz gastro iznenađenja i ukusnih delicija.

Dominirat će jela s roštilja, a interes javnosti sigurno će zaokupiti ham steak, odrezak od 700 grama koji se spravlja po posebnoj recepturi. Posjetitelje će sigurno razveseliti i izbor njemačkih delicija koje će na Zrinjevcu ponuditi Wurst bar, ali i gyoze, spring rolice, pork bun sendviči iz azijske kuhinje, posebno osmišljeni sendviči iz Venezuele koje će spravljati Ricardo Luque te slastice Ekos Cakes koje će zaokružiti ovu gastro ponudu.

croatiafoodfestival1

Ovogodišnje izdanje Zagreb Food Festivala pojačat će se i u svome kuharskom dijelu, pa će tako uz Lanu Klingor Mihić, organizatoricu festivala i nedavnu pobjednicu natjecanja Celebrity Masterchef, svoja kuharska umijeća Zagrepčanima predstaviti i pobjednica Masterchefa 2015. godine Iva Pehar, te Danijel Živković, finalist Masterchefa.

Zrinjevac će uz iće i piće nuditi i bogat glazbeni program, mnoštvo dobre zabave, iznenađenja, nagradnih igara, stoga nemojte zaobići ovaj zagrebački park 11. i 12. lipnja od 11 do 23 sata.

croatiafoodfestival3

Komentari