Cro A Porter obilježava 25. sezonu

Ovaj mjesec obilježava se 25. sezona Cro A Portera koja će se održati 26. i 27. ožujka gdje će hrvatski dizajneri pokazati što su pripremili za ovu sezonu.

Cro a Porter

Hangar Croatia Airlinesa sa Airbus avionom na pisti, filmski studio izvrsne scenografije, lišćem prekriven paviljon Zagrebačkog Velesajma, zdrobljeno staklo u unutrašnjosti kružne piste, kino dvorane, lobby imaginarnog hotela, garaža mastodontskog shopping centra, sve su to lokacije zadnjih 24 sezona čija je zajednička poveznica modno zbivanje, Cro a porter.

”Jubilarna 25. sezona je pred nama i upravo zbog toga odlučili smo se na nešto drugačiji koncept. Već poznati, atraktivan prostor Studia 2 Zagrebačkog Jadran filma, u novom i izmjenjenom konceptu, slavljeničkog i intimnijeg izdanja, za naše najvjernije goste i prijatelje projekta, donosi mnoga iznenađenja.” komentirao je Viktor Drago, idejni začetnik, umjetnički direktor i producent Cro A Portera.

Cro a Porter

I ove sezone očekuje nas impresivna lista dizajnerskih imena kao što su Xenia Design, Ivan Man, Maja Podrug , Spirit by T.B., Xenia design, Etna Maar, Mario Vijačkić, Vedrana Mastela, Maja Podrug, Juraj Zigman, Matija Vuica, Boris Pavlin, Nebo, Twins by Begović i Štimac, Jet Lag, Arileo, Sonja Lamut, Yuniku, Lokomotiva, Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić, Jelena Holec, Tatjana Pantoš, Iva Karačić i Ivan Ledenko samo su neka od imena koje ćemo vidjeti na ovom jubilarnom izdanju.

25. CAP_web

Komentari