Jeste li za crni menu?

sherryscrnovalentinovo1

Uz malo ironije na američki praznik ljubavi, u Sherry’su su Valentinovo zavili u crno. Tamo su na taj dan baš svi pozvani: i zaljubljeni i samci i rastavljeni i parovi u svađi, a bome i oni koji vole (slaviti) u grupama. Valentinovo u Sherry’su traje čak 2 dana (subotu 13. i nedjelju 14. veljače), a na posebnom meniju, cijeli dan nude crne delicije njihovog kreativnog chefa kuhinje, Kristijana Marenića. Na promociji su razni ‘crnjaci’ i to redom: Trapan Revolution, Bibich r6, Biloš Merlot, Festigia Castello i Bovin Vranec.

sherryscrnovalentinovo2

Ako stižete uvečer iza 20 sati, obucite se u crno. I zadnje, ali ne manje važno, oba dana na repertoaru je ‘darkerska’ glazba, a u nedjelju 14. veljače od 20 sati će vas uživo zabavljati fantastičan Thunder jazz trio i njihov “Down With Love” dark repertoar. Thunder jazz trio čine vrlo ozbiljni glazbenici, neki od njih već i legende hrvatskog jazza: Melita Lovričević (vokal), Mario Igrec (gitara), Julije Njikoš (klavijature).

BLACK MENUS

Tri slijeda 150 kn
Crna brusketa s lardom od crne slavonske svinje
Ramstek tagliata, kremasti pire s crnim tartufom, redukcija crnog ribizla
Choco tart s narančom, krema od naranče

Pet slijedova 270 kn
Spring rolls, black dip sweet chilly umak
Crna brusketa s lardom od crne slavonske svinje
Black spaghetti s Čučković kobasicama
Glazirana rebrica u slatko kiselom umaku, pečeni krumpir
Bacardi black rum mud cake

Chef Kristijan Marenić

Chef Kristijan Marenić

Za rezervaciju sjedećih mjesta potrebno je odabrati jedan od navedena dva jelovnika i javiti se na broj telefona 01/4008-150 ili u inbox Sherry’s Facebook stranice.

Foto: Josip Regović

Komentari